Priser

Til enhver opgave giver jeg altid et gratis uforpligtende tilbud.

 

Generelt følger jeg de anbefalede timetakster fra Dansk Journalistforbund, men jeg giver dig altid et gratis vejledende tilbud på den opgave, som du ønsker løst.

Timetaksterne fra Dansk Journalistforbund finder du lige her.

 

Hjælp med akutte problemer

Jeg arbejder også udenfor normal arbejdstid og hjælper med at løse akutte problemer som “shitstorms” og andre uforudsete udfordringer som især sociale medier giver mulighed for.

 

Aften- og weekendarbejde

Ved aften- og weekendarbejde pålægges et tillæg, men mindre vi har aftalt andet eller tidspunktet ligefrem passer mig bedst. (Jeg er et rigtig B-menneske.)

 

Bogskrivning

Prisen for at skrive en bog afhænger af deadlines, omfang og procesbehov. Prisen kan dog altid justeres efter krav, så fortvivl ikke. Sammen finder vi en vej, der passer vore begges ønsker og økonomiske  muligheder.

 

Idé, undren eller netværk?

Har du nogen spørgsmål, ideer, eller undrer du dig bare over noget, er du også hjertelig velkommen til at kontakte mig. Selv, hvis vi ikke skal lave forretning sammen, kan det jo være vi kan netværke og inspirere hinanden.

 

Så skriv, skriv, skriv:

 

skrivtilnicola@gmail.com og få et helt uforpligtende tilbud på netop din opgave.

 

PS: Sammen med tilbuddet fremsendes mine forretningsbetingelser, så vi altid har rene linjer.

 

oktober 20th, 2015 by ordPIGEN